Τεχνολογία

Η αποκάλυψη των παραβιάσεων ασφάλειας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 Οι ειδικοί εντόπισαν παραβιάσεις ασφαλείας σε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η ανάγκη για την κατάλληλη προστασία δεδομένων αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο». 
 
Τώρα εκτός από αυτό θα πρέπει, σύμφωνα με το νέο νόμο «Data Protection Framework», να παρουσιάζουν δημόσια τυχόν επιθέσεις και παραβιάσεις δεδομένων που έχουν δεχθεί στα συστήματά τους. Οι παραβιάσεις θα πρέπει να γνωστοποιούνται στην Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων (DPO).
 
Η ανάγκη για την αποκάλυψη των παραβιάσεων ασφάλειας, προέκυψε από τις επερχόμενες αλλαγές σε κανονισμούς της ΕΕ περί της προστασίας δεδομένων, οι οποίοι πρόκειται να εφαρμοστούν από ξεχωριστούς φορείς προστασίας δεδομένων σε κάθε χώρα-μέλος. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αγγλία τους σκοπούς αυτούς θα εξυπηρετεί η  Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων (DPO).
 

Διαβάστε περισσότερα στο Secnews.gr 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα