Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Με “οδηγό” την άμυνα – Η προσοχή τώρα στη Ρούμπιν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση από τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και το μηδέν γκολ παθητικό σε Ελλάδα και Ευρώπη, στους έξι τελευταίους αγώνες. Πλέον, όλοι συγκεντρώνονται για τον επαναληπτικό με τη Ρούμπιν

Μετά τη νίκη επί του Πανιώνιου που επανέφερε τη διαφορά στο -2 απο την κορυφή οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν την Πέμπτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να διαχειριστούν το υλικό τους καθώς είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις.

Με το 2-0 επί των “κυανέρυθρων” ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δεκατέσσερα γκολ και χωρίς να δεχθεί κανένα. Συμπλήρωσαν δε 11 συνεχόμενες νίκες στο Καραϊσκάκη, έχοντας 31 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό.

Αν αναλογιστεί κανείς πως στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός δεχόταν γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, τότε το συγκεκριμένο επίτευγμα έχει ξεχωριστή σημασία.

Πλέον, η προσοχή όλων στο Λιμάνιο στρέφεται στον επαναληπτικό της Πέμπτης (23/2) με τη Ρούμπιν, για να σφραγίσουν την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μιραλάς και Μοδέστο που επιστρέφουν για τον επαναληπτικό με τους Ρώσους που θα γίνει το βράδυ (22:05) της Πέμπτης στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Απόντες θα είναι οι Μέγιερι, Ντιόγκο και Χολέμπας που είναι τιμωρημένοι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε