Τεχνολογία

Έπεσε το Facebook στην Ευρώπη

Για τουλάχιστον 3 ώρες τo Facebook είχε “πέσει” σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο. 

Πολλοί είναι οι χρήστες στην Ευρώπη και την Ασία που για τρεις ώρες το πρωί δεν μπορούσαν να μπουν στην ιστοσελίδα του Facebook.
 
Οι χώρες που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ήταν η Γερμανία, η Αυστρία και η  Γαλλίας και της Μ. Βρετανία καθώς και μερικές Χώρες της Ασίας. 
 
Οι χρήστες έκαναν γνωστό το πρόβλημα μέσα από το Twitter που ενημέρωναν τους υπόλοιπους για όλες τις τις εξελίξεις.
 
Για την ώρα δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη εξήγηση από τους υπεύθυνους του Facebook για το αν το πρόβλημα ήταν από στοχευμένη επίθεση χάκερ ή απλά ήταν κάποιο τεχνικό λάθος. 
 
Όπως είναι λογικό πάντως πολλοί χρήστες πιστεύουν οτι πίσω από αυτό κρύβονται οι Anonymous μιας και πριν μερικούς μήνες είχαν προειδοποιήσει για επίθεσή τους στο Facebook, όμως για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 13
Δύο νέες εφαρμογές από την Rakuten Viber είναι εδώ - Ανακοινώθηκαν το Viber Dating και το Viber Ads Manager
Πρόκειται για μία ασφαλή και ελεγχόμενη εμπειρία γνωριμιών εντός της εφαρμογής, και για μία αυτοδιαχειριζόμενη διαφημιστική πλατφόρμα σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Viber