Τεχνολογία

Nέα σχέδια στα Mouse της Microsoft!

 Τέσσερις καλλιτέχνες. δημιούργησαν νέα σχέδια για τα Mouse της Micrsosoft.

To Microsoft Hardware εμπλουτίζει τη συλλογή ποντικιών Artist Edition και υποδέχεται τέσσερα νέα σχέδια που προτείνουν στους χρήστες μια εναλλακτική και μοναδική εμπειρία για τον τρόπο ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας.
 
Τα πρωτότυπα σχέδια που αποτυπώνονται στις επιφάνειες των ποντικιών Wireless Mobile Mouse 3500 μας συστήνουν δημιουργούς από διάφορα σημεία του κόσμου, οι οποίοι μεταφέρουν την αισθητική των γειτονιών, του αστικού τοπίου και της τοπικής τους κουλτούρας μέσα από την κομψή αυτή σειρά.
 
Οι δημιουργοί είναι οι εξής:Kenzo Minami, Stina Persson, Tchmo και Sally Zou
 
Το Microsoft Hardware προσφέρει έργα σύγχρονης τέχνης στην επιφάνεια εργασίας σας δίνοντας περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στον υπολογιστή σας, αλλά και «μεταφέροντάς» στην παλάμη του χεριού σας όλον τον κόσμο. Τα νέα ποντίκια της σειράς Artist Series αποτελούν συλλεκτική έκδοση η οποία διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 
Επίσης, ανακοινώνεται ότι διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση σε λευκό χρώμα και το Explorer Touch Mouse, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των touch ποντικιών της Microsoft, το οποίο περιλαμβάνει μια εξελιγμένη έκδοση της ειδικής λωρίδας αφής, η οποία προσφέρει οριζόντιο και κάθετο scrolling για να μπορείτε να κινείστε μέσα στα παράθυρά με ευκολία.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 1
Η διασφάλιση της καθολικής ψηφιακής προσβασιμότητας αντικείμενο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΙΤΕ
Στόχος η ενίσχυση της καθολικής προσβασιμότητας στις ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες και η προώθηση της ψηφιακής ένταξης, ιδίως για τα ΑμεΑ
Βασίλης Χαρμανδάρης (Πηγή φωτό: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας)