Τοπικά Νέα

Κατάληψη στο ΤΕΙ Λαμίας για το “κόψιμο” του… φαγητού

Οι σπουδαστές έκαναν κατάληψη του Διοικητηρίου μετά την περικοπή στα κονδύλια για το φαγητό τους.

Από την 1η Νοεμβρίου οι μερίδες απο 2500 μειώθηκαν στις 1500. Αρκετοί σπουδαστές βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να πάνε στην λέσχη και να ενημερωθούν απο τον εστιάτορα οτι δεν μπορεί να τους σερβίρει φαγητό, όπως διαβάζουμε στο LamiaStar.

Οι αιτήσεις , που έγιναν φέτος για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, έφτασαν τις 4000 χιλιάδες.
Μόλις έγινε γνωστό το θέμα και απο τους δύο συλλόγους των σπουδαστών που δραστηριοποιούνται στο ΤΕΙ,
ο πρόεδρος Σταύρος Καρκάνης προχώρησε στην διαστάυρωση των στοιχείων των αιτήσεων που κατατέθηκαν για να διαπιστωθεί πως οι δικαιούχοι του δωρεάν φαγητού είναι ενεργοί σπουδαστές που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια.

Δείτε το video:

Διαβάστε ακόμα: Κόβουν το φαγητό από σπουδαστές του ΤΕΙ Λαμίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα