Τοπικά Νέα

Χανιά: Εντοπίστηκε σώος αγνοούμενος ψαρoντουφεκάς

Σώο εντόπισαν οι λιμενικές αρχές τον 42χρονο από την Κρήτη που αναζητούσαν από χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Χανιών ενημερώθηκε χθες στις 18.30 από συγγενή του 42χρονου πως δεν είχε επιστρέψει από το υποβρύχιο ψάρεμα για το οποίο είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή “Σταυρού” Χανίων.

Άμεσα στην περιοχή προς εντοπισμό του αγνοουμένου έσπευσαν 2 πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος, περιπολικό όχημα Λιμενικού Σώματος καθώς και τέσσερις ιδιώτες δύτες, μέλη εθελοντικής ομάδας διάσωσης.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε στις 9 το βράδυ σώος και περισυνελέγη από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος σε βραχώδη ακτή μισό ναυτικό μίλι ανατολικά του λιμενίσκου “Σταυρού”.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι Χανίων και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα