Έγκλημα

Άφησε την πόρτα ανοιχτή και έφυγε ο κρατούμενος

Ο αστυνομικός που ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα και έφυγε ο κρατούμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

 

Τη Δευτέρα το πρωί αστυνομικός έκανε προσαγωγή στο Α.Τ Καλλιθέας ενός 40χρονου αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ φορτηγό. Φτάνοντας στο τμήμα ο αστυνομικό προσπαθούσε να κάνει εξακρίβωση των στοιχείων του γιατί ο ίδιος αρνήθηκε να τα δηλώσει.
 
Ο Υπαστυνόμος όμως παρέλειψε να ασφαλίσει και να κλειδώσει τον χώρο της προσωρινής φύλαξης του 40χρονου αλλοδαπού και έτσι γύρω στις 14:00 το μεσημέρι κατάφερε να γίνει καπνός!
 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σχηματίζεται δικογραφία, σε βάρος του Υπαστυνόμου, για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια. Παράλληλα διατάχθηκε Ε.Δ.Ε προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες ελευθέρωσης και να διακριβωθούν τυχόν ευθύνες αστυνομικών για πράξεις ή παραλείψεις τους, ενώ ο αστυνομικός που δεν κλείδωσε τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα