Κόσμος

Δεύτερος γύρος εκλογών στην Κροατία

Στις κάλπες για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής οι πολίτες της χώρας.

Οι κάλπες που έχουν στηθεί θα αναδείξουν τον τρίτο πρόεδρο της Κροατίας από την ανεξαρτησία της χώρας, το 1991, ο οποίος θα αναλάβει την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε.
 
Οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον σοσιαλδημοκράτη Ιβο Γιοσίποβιτς, που συγκέντρωνε το 55,3% των ψήφων στην τελευταία μέτρηση. Αντίπαλος του για την προεδρία της χώρας είναι ο δήμαρχος του Ζάγκρεμπ,  Μίλαν Μπάντιτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα