Ελλάδα

Συγκεντρώσεις και κυκλοφοριακά προβλήματα

Πέντε πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να δημιουργήσουν και πάλι...

κυκλοφοριακά προβλήματα. Στις 09:00 συγκεντρώθηκαν στον “Ευαγγελισμό” οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ στις 12:00 συγκεντρώνονται στα προπύλαια αντιεξουσιαστές, αριστεριστές και φοιτητές που στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή για το άσυλο. 
Στις 12:30 πραγματοποιεί συγκέντρωση η ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδίας στο Μαρούσι, ενώ στις 13:00 αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στην οδό Στρατηγού Καλλάρη στο Π. Ψυχικό. 
Στις 17:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νίκαιας και αναμένεται να αποφασίσουν πορεία προς τη Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 5
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 7