Πολιτική

Μητσοτάκης: Έπαιξε μπάσκετ στο “γήπεδο” του Αντετοκούνμπο

Στον κοινωνικό ρόλο της ΟΝΝΕΔ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα, σε τουρνουά 3χ3 μπάσκετ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο της, Κώστα Δέρβο, για την δράση την οποία ανέλαβαν με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S τα οποία, όπως σημείωσε, εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.

Μητσοτάκης: “Συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ”

«Ο σκοπός της ΟΝΝΕΔ δεν είναι απλά να είναι μία οργάνωση που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι να μπορεί και αυτή να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο κοινωνικό αποτύπωμα και να αναλαμβάνει κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από κάθε στήριξη. Θέλω και πάλι να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ για τη δράση την οποία ανέλαβε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: “Σκοπός μας να στηρίξουμε τους πιο αδύναμους”

Και πρόσθεσε: «Να ευχηθώ, αγαπητέ πρόεδρε, πάντα τέτοια και να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι μπορεί να είμαστε μεν πολιτικό κόμμα, αλλά προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας ενδιαφέρον, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόθεσή μας, θα εκδηλώνεται μέσα από σειρά από δράσεις».

Μητσοτάκης: “Κέρδισε τον αγώνα”

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Σήμερα βρεθήκαμε στα Σεπόλια, όπου κάναμε μία διοργάνωση ενός τουρνουά 3χ3 μπάσκετ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε μέσα στην εβδομάδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ξεπεράσαμε τις 45 ομάδες και είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, οποίος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, μιας και μας κέρδισε».

Μητσοτάκης DIM DIM DIM DIM DIM DIM DIM DIM

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 5
Εξώδικο Γεωργιάδη σε Κωνσταντοπούλου: «Μήνυση και αγωγή αν δεν ανακαλέσει, με κατηγόρησε επίτηδες για παιδεραστία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως εννοούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, όμως ο υπουργός θεωρεί πως «το έκανε επίτηδες για να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου»
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
21
Νίκος Γιαννόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Παππά: «Ένιωσα δύο δυνατές γροθιές στο κεφάλι, ήταν πισώπλατο χτύπημα»
«Έπεσα κάτω και ούρλιαζα, εγώ δεν έχω προηγούμενα, ο Νίκος Παππάς έχει ανοίξει beef με πολλούς δημοσιογράφους» λέει ο Νίκος Γιανόπουλος
Νίκος Γιαννόπουλος
Νίκος Ανδρουλάκης: Κατέθεσα στη Βουλή ένα πλαίσιο έξι σημείων, κανείς δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα στα μπλόκα
«Ο εμπαιγμός των αγροτών συνεχίζεται. Χθες ο ΕΛΓΑ πήρε από τους λογαριασμούς τους τα ποσά των ασφαλιστικών εισφορών,  πριν τους πιστωθούν οι βασικές ενισχύσεις», είπε ο Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών στις Βρυξέλλες