Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Πετρούνιας: Το “Ελλαδάρα” του “άρχοντα των κρίκων” [vid]

Πετρούνιας

Κορυφαίος, ανίκητος… θα ξεμείνουμε από λέξεις στο τέλος, στην προσπάθεια μας να περιγράψουμε τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης απέδειξε πως είναι ασυναγώνιστος, αφού έκανε το repeat στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που όταν ακούς το όνομα του, ο νους πηγαίνει μόνο στην… κορυφή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει χαρακτηριστεί «άρχοντας των κρίκων» και όχι άδικα. Το απέδειξε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 15.433 βαθμούς και έκανε το… χρυσό repeat, ενώ έγινε ο ένατος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κατακτά back to back παγκόσμιο τίτλο.

Παγκόσμιος με… «Ελλαδάρα»

Ο Πετρούνιας εκτέλεσε ιδανικά το πρόγραμμα του, αφήνοντας το Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν και τον Κινέζο, Λιου.

Ο Πετρούνιας παρέμεινε στο υψηλότερο σκαλί και στους πανηγυρισμούς του -με την εξασφάλιση του χρυσού- φίλησε την Ελληνική σημαία στη φόρμα του, λέγοντας προς τους φωτογράφους: “Ελλαδάρα”.

Λίγο νωρίτερα, είχε πέσει στην αγκαλιά του προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, που τον άφησε για να τρέξει να πάει να κάνει ένα τσιγάρο! «Απόλαυσέ το» είπε ο κ. Ράφτης, εμφανώς ευτυχισμένος!

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις