Κόσμος

Ιράν: Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 5,3 ρίχτερ

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών που έπληξε σήμερα στις 20:34 τοπική ώρα (19:04 ώρα Ελλάδας) την επαρχία Κερμάν, στο νοτιοανατολικό Ιράν.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν, μόλις μία μέρα μετά το σεισμό των 5,2 βαθμών που σημειώθηκε κοντά στην πρωτεύουσα Τεχεράνη, προκαλώντας το θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό 117.

Ομάδες διάσωσης εστάλησαν στην πόλη Κουμπανάν, που ήταν το επίκεντρο του σημερινού σεισμού, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης. Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

«Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στην πόλη…Κάποια σπίτια υπέστησαν ζημιές», δήλωσε ένας τοπικός αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση.

Διαδοχικές σεισμικές δονήσεις έπληξαν την επαρχία Κερμάν στις 12 Δεκεμβρίου, προκαλώντας αρκετούς τραυματίες και ζημιές κατοικιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 3