Πολιτική

Γαβρόγλου: Δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία από τη νέα σχολική χρονιά

Δωρεάν θα παίρνουν από την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές όλο το ξενόγλωσσο υλικό που έχουν ανάγκη βάση του εκπαιδευτικού τους προγράμματος, μαζί με τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

Αυτό ανακοίνωσε από την Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελλή. Ο υπουργός Παιδείας, ανέφερε πως μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου το υπουργείο Παιδείας θα  έχει εξαγγείλει το πλήρες πρόγραμμα για το θέμα της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στα σχολεία, έτσι ώστε η εκμάθησή τους να καλύπτεται μέσα στα σχολεία.

Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν θα αγορασθούν ξενόγλωσσα βιβλία που υπάρχουν ήδη στο εμπόριο, αλλά θα ετοιμαστεί νέο υλικό, που θα εκδοθεί όπως εκδίδονται και τα υπόλοιπα σχολικά βιβλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28