Ελλάδα

“Επίθεση” του νοσοκομείου Σαντορίνης στην ΠΟΕΔΗΝ για τον διορισμού φίλου του Πολάκη

«Kατάπτυστο» και «γεμάτο ψεύδη» χαρακτηρίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης, το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία με τίτλο «18 ρουσφέτια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Νοσοκομείο». Η Ομοσπονδία αφήνει επίσης υπόνοιες για τον τρόπο πλήρωσης κενών θέσεων.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης, δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί το Δελτίο Τύπου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. «Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων», αναφέρει η διοίκηση και σημειώνει ότι «η πλήρωση θέσεων του Νοσοκομείου θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας».

Υπενθυμίζεται πως ο “πόλεμος” ξέσπασε μετά τον διορισμό φίλου του Παύλου Πολάκη, μηχανικού, στην θέση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, με την ΠΟΕΔΗΝ να κάνει λόγο για απίστευτα ρουσφέτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταιγίδες και βροχές από το απόγευμα μέχρι τα Χριστούγεννα - Χιόνια θα «ντύσουν» τη βόρεια Ελλάδα
Σε δυτικά, βόρεια και ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν τα πιο έντονα φαινόμενα - Βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες από την Παρασκευή - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας