Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκινητικό “μήνυμα” στον Κ. Παπαδόπουλο! Video συμπαράστασης από τους συμπαίκτες του

Συγκινητικό “μήνυμα” στον Κ. Παπαδόπουλο! Video συμπαράστασης από τους συμπαίκτες του
ΦΩΤΟ instagram

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά για μία ακόμη φορά στην καριέρα του και οι συμπαίκτες του στο Αμβούργο έφτιαξαν ένα ειδικό βίντεο για να συμπαρασταθούν στον διεθνή Έλληνα αμυντικό, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Απίστευτα άτυχος αποδείχθηκε και πάλι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Αμβούργου και αναμένεται να μείνει 5 μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση χόνδρου στο γόνατο και στα 26 του χρόνια, θα κληθεί να ανταπεξέλθει μίας ακόμη αναποδιάς στην καριέρα του. Σε αυτή του την προσπάθεια πάντως, έχει και τη συμπαράσταση των συμπαικτών του, οι οποίοι μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια της γερμανικής ομάδας για να τους απευθύνουν το εξής μήνυμα: «Κυριάκο Παπαδόπουλε, καλή ανάρρωση φίλε. Τα λέμε γρήγορα και πάλι. Γύρνα γρήγορα πίσω».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα, ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχαριστώντας με τη σειρά του, τους συμπαίκτες του, για τη συγκινητική πρωτοβουλία.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου

https://www.instagram.com/p/BliaOkKhUzQ/?taken-by=kyriakospapado14

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις