Ελλάδα

“Τότε έμαθε ο Τσίπρας για τους νεκρούς στο Μάτι” – “Τι θα γινόταν αν δεν κλείναμε για λίγο τη Μαραθώνος”

Απάντηση στις αιχμές της ΝΔ ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στις κάμερες το βράδυ της 23ης Ιουλίου ήταν σκηνοθετημένη έδωσε, με σημαντική καθυστέρηση, είναι αλήθεια η κυβέρνηση.

Ο κ. Τσίπρας έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ύπαρξη νεκρών, αφού έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο το βράδυ της μαύρης Δευτέρας (23.07.2018), υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο “Ραδιόφωνο 24/7”.

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε συγκεκριμένα: “Ο πρωθυπουργός όταν προσγειώθηκε δεν ήταν ενημερωμένος. Μετά παρακολουθήσατε την ενημέρωση στο σκέλος που ήταν ζωντανή η μετάδοση, όταν έφυγαν οι κάμερες, υπήρξε η πρώτη ενημέρωση του πρωθυπουργού για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός, υπήρχαν μαρτυρίες όσων επιχειρούσαν ότι ενδεχομένως υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους: “Μάλλον είδαμε απανθρακωμένους, ενδεχομένως υπάρχει πνιγμένος”. Είναι αυτό που κατά ένα τρόπο επιβεβαίωσε και ο κ. Μπαλτάκος από τα ΟΥΚ, στη δεύτερή του διευκρινιστική χθεσινή δήλωση. Ότι ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως δεδομένο στη συγκεκριμένη στιγμή”.

Δείτε από το 20ο δευτερόλεπτο μέχρι και το 4:58′

https://youtu.be/TKaFl_zWOuU

Ο Πάνος Σκουρλέτης διέψευσε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως είπε, έκλεισε για 15 – 20′ , τη στιγμή που πέρναγε η φωτιά.

“Εάν εκείνη την ώρα δεν έκλεινε, θα είχαμε καμένους συμπολίτες μας πάνω στη λεωφόρο. Μετά από εκείνη τη στιγμή δεν είναι αλήθεια ότι η λεωφόρος Μαραθώνος ήταν πάλι κλειστή”, τόνισε καταλήγοντας ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη στο Βελούχι λόγω κακοκαιρίας
Στο Βελούχι επικρατούν έντονα φαινόμενα με πυκνή και σφοδρή χιονόπτωση, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη την κίνηση στο βουνό κατά τη διάρκεια της νύχτας
Έρευνες μέσα στα χιόνια στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη 8
Συνελήφθη 45χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο - «Ο γιος μου έχει 15 σκάγια στο πόδι» λέει ο πατέρας του ενός
«Ο δικός μου γιος θα μπει αύριο για χειρουργείο. Δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει καθόλου», είπε ο πατέρας του 15χρονου θύματος που δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του 45χρονου
Περιπολικό
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος