Ελλάδα

Η περιφέρεια Αττικής στηρίζει την Special Olympics Hellas

Στο πλευρό της Special Olympics Hellas βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής, με βασική προτεραιότητα την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή των συμπολιτών μας με νοητική αναπηρία σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζει τη διεξαγωγή της 15ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics και το πρόγραμμα «Play Unified Learn Unified», που διοργανώνει η Special Olympics Hellas από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου 2018, στην Αθήνα.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης της κοινωνικής ένταξης και της συμμετοχής των νέων στον αθλητισμό και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2