Πολιτική

Μένει… εκτός δήμου Αθηναίων η Λίνα Νικολακοπούλου

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν τις πληροφορίες που ήθελαν τη γνωστή στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου να φλερτάρει με την ιδέα να είναι υποψηφία δήμαρχος της Αθήνας από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

Στο μεταξύ, συνάντηση δυο ωρών είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της υποψηφιότητας του δημάρχου της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν αναλυτικά οι τρεις υποψηφιότητες τις οποίες έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο προβληματισμός του πρωθυπουργού έγκειται στο γεγονός ότι οι δυο άλλες υποψηφιότητες, πέραν του Νάσου Ηλιόπουλου, δεν είναι κομματικές.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον γραμματέα του κόμματος, καθώς, ενώ θεωρούν ότι οι προσωπικότητες των υποψηφίων έχουν μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία, δεν ξέρουν αν θα αντέξουν σε ένα σκληρό προεκλογικό αγώνα όπως αναμένεται να είναι αυτός της Αθήνας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται πάντως να καταλήξει τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» στο ποιος τελικά θα είναι ο υποψήφιος, προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 1
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης