Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – Παναθηναϊκός: Απαγορευτικό στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών

Κύπελλο Ελλάδας – Παναθηναϊκός: Απαγορευτικό στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγόρευσε τη μαζική μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία,για τον αγώνα κυπέλλου με την τοπική ομάδα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν προμηθευτεί 300 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με τη Λαμία, για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είχε φροντίσει για την εξέδρα που θα φιλοξενηθούν.

Το Υπουργείο αθλητισμού όμως απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία “… για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Η σχετική ενημέρωση…

“Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις