Πολιτική

Καμμένος: Νέες αιχμές για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη από συμβούλους της κυβέρνησης

Ο Πάνος Καμμένος άφησε και σήμερα αιχμές για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη. Μετά την χθεσινή πύρινη ομιλία του στην Βουλή όπου άφησε υπονοούμενα για κυβερνητικούς συμβούλους, επανήλθε και σήμερα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχουν παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη ο Πάνος Καμμένος είπε πολλά.

«Η κυβέρνηση είχε σκοπό να χτυπηθεί η διαπλοκή και η διαφθορά. Δεν μπορεί οι υποθέσεις διαφθοράς να τραβάνε τόσο μακριά. Βλέπω για έναν περίεργο τρόπο ότι οι υποθέσεις δεν προχωράνε. Εγώ έχω χτυπηθεί, έχω σκοτωθεί με συμφέροντα επιχειρηματικά και εκδοτικά για την διαφθορά. Βλέπω ότι για έναν περίεργο λόγο οι υποθέσεις δεν προχωράνε. Δεν μπορώ ούτε εγώ να τον έχω εγκλωβισμένο κάποιον ούτε αυτός να είναι υπό κατηγορία και να μην του αποδίδεται ή το ένοχος ή το αθώος».

[read4more]

Και συνέχισε ο Πάνος Καμμένος: «Και αυτό αφορά αρκετές υποθέσεις, αφορά και το Noor1 και τις υποθέσεις της εισαγγελίας Διαφθοράς. Ο κ. Αγγελής ο εισαγγελέας είπε ότι τον κατηγόρησαν ότι πήγε να πάρει τα στοιχεία και δεν τα πήρε. Κάποιοι πιέζουν για να μην προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις. Υπάρχει υπόθεση δημοσιογράφου που καταγγέλεται ότι απήχθη από το Χίλτον. Τέτοιες υποθέσεις που καθυστερούν έχουν δύο όψεις. Η μια ότι καθυστερεί για να φτιαχτεί η δεύτερη για να είναι κάποιος υπό κατηγορία. Στη Novartis δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν γιατροί που πήραν χρήματα, αυτές πρέπει να πάνε στο δικαστήριο. Να προχωρήσουν οι ανακρίσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2
Δημοσκοπήσεις Prorata και Palmos Analysis: «Πικρή» πρωτιά για τη ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά
Κατώτερα των προσδοκιών της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι τα ευρήματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων, Prorata και Palmos Analysis, μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Κάλπη 5