Ελλάδα

Πάσχα 2019: Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων – 133.592 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα 2019 συνεχίζεται και σήμερα με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η κίνηση λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα 2019 είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας και κυρίως στην Αθηνών – Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Η κίνηση, ωστόσο διεξάγεται με σταθερή ροή και ακόμα δεν υπάρχουν προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, που βρίσκεται σε όλα τα σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Όπως υπολογίζεται μέχρι χθες Πέμπτη (25.04.2019) στις 21:00 το βράδυ, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών – Λαμίας), σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό