Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στην Δουκίσσης Πλακεντίας! Παρέσυρε πεζούς και χτύπησε μοτοσικλέτα

Τραγωδία στην Δουκίσσης Πλακεντίας! Οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε πεζούς. Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε μηχανή. Ένας νεκρός και 2 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός.

Με αίμα “βάφτηκε”η άσφαλτος στην Δουκίσσης Πλακεντίας το πρωί του Σαββάτου (11.05.2019), όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παρέσυρε 2 πεζούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, o οδηγός του οχήματος, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε 2 άτομα που βρίσκονταν στην διαχωριστική νησίδα, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα ήταν τοπογράφοι και έκαναν μετρήσεις.

Στην συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε διερχόμενη μηχανή. Δυστυχώς ο ένας πεζός πέθανε ακαριαία από τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο μοτοσικλετιστής είναι τραυματίας. Τραυματίας είναι και ο δεύτερος πεζός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε απολογία 83χρονος παππούς στη Ρόδο για σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του με νοητική υστέρηση - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Βιασμός κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη κάτω των 12 ετών, κατάχρηση ανηλίκου και αιμομιξία είναι οι βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Παιδί 1
Γρίπη: Ρινικό εμβόλιο για παιδιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Το νέο ρινικό εμβόλιο χορηγείται με πιο «φιλικό» τρόπο για τα παιδιά και συγκεκριμένα με σπρέι που ψεκάζεται στη μύτη, γεγονός που αναμένεται να το κάνει πιο αποδεκτό από τα μικρά παιδιά
Φωτογραφία istock