Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Προσοχή ανάκληση γνωστού τυριού για σαλμονέλα

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Πρόκειται για τυρί ροκφόρ Γαλλικής προέλευσης με εμπορική ονομασία “SOCIETE ROQUEFORT” 100g+25g free, με αριθμό παρτίδας 3177C και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03.11.2019. Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος μετά τις 18.07.2019 και μέχρι τις 02.08.2019.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

tyri

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Επιδημία» οι αυτοτραυματισμοί παιδιών και εφήβων: Οι παρεμβάσεις του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του φαινομένου
Πού οφείλεται το φαινόμενο αυτοτραυματισμού και τι μπορούν να κάνουν γονείς και φίλοι - Το νέο πρόγραμμα του υπουργείου για να βοηθηθούν οι νέοι
Pensive sad boy teenager with blue eyes in a blue shirt and jeans sitting at the window and closes his face with his hands.