Άλλα σπορ

Τσιτσιπάς: Ο Ζβέρεφ το τελευταίο “εμπόδιο” για τον τελικό στο Πεκίνο

Ο Αλεξάνταρ Ζβέρεβ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του China Open που γίνεται στο Πεκίνο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον συμπαίκτη του στο πρόσφατο Laver Cup, Σάσα Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του China Open.

Ο 22χρονος Γερμανός (Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη), νίκησε με 7-6(3), 6-2 τον Αμερικανό Σαμ Κουέρι (Νο.55) και έκλεισε θέση στην τετράδα του ΑΤΡ 500 τουρνουά που γίνεται στο Πεκίνο.

Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς! «Πάτησε» τον Ίσνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Λίγο νωρίτερα, ο Τσιτσιπάς απέκλεισε στα προημιτελικά του China open, τον 34χρονο πανύψηλο Αμερικανό Τζον Άισνερ, νο 19 στον κόσμο.

Ο αγώνας ημιτελικός των δύο παικτών θα γίνει το Σάββατο (05.10.2019 – 16:30). Θα έχει προηγηθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Ντόμινικ Τιμ και του Καρέν Κατσάνοφ (11:30).

Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ θα τεθούν αντιμέτωποι για τέταρτη φορά στην καριέρα τους, με τον 21χρονο Έλληνα να προηγείται στο head to head με 2-1.

METADOSEIS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Άλλα σπορ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Άλλα σπορ: Περισσότερα άρθρα