Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς! “Πάτησε” τον Ίσνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς! “Πάτησε” τον Ίσνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τη φόρμα του. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 2-0 τον Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Πεκίνο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Σάσα Ζβέρεφ – Σαμ Κουέρι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Πεκίνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και ο θηριώδης Τζον Ίσνερ δεν θα μπορούσε να βάλει “στοπ” στη ξέφρενη πορεία του.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 και 6-3) του Αμερικανού και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Πεκίνο, έχοντας σαν στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Έλληνας τενίστας δεν δέχθηκε κανένα μπρέικ από τον Ίσνερ, ο οποίος είναι εξαιρετικός σέρβερ και δύσκολα μπορεί κανείς να πάρει γκέιμ στο σερβίς του. Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μίνι μπρέικ και κατάφερε να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ με το “καλημέρα”, προηγήθηκε με 3-0 κι έφτασε άνετα στη νίκη, προστατεύοντας με άνεση το σερβίς του.

Ο ημιτελικός με τον νικητή του αγώνα Σάσα Ζβέρεφ – Σαμ Κουέρι θα γίνει αύριο στις 16.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις