Κόσμος

Ο Τραμπ έδωσε οδηγίες στον Τζουλιάνι να ασχοληθεί με το θέμα της Ουκρανίας

Ο οδηγίες στον δικηγόρο Τζουλιάνι να ασχοληθεί με το θέμα της Ουκρανίας διότι είναι "μεγάλος διώκτης του εγκλήματος" δηλώνει ότι έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Τόνισε ότι η Ουκρανία είναι γνωστή ως διεφθαρμένη χώρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπεραμύνθηκε σήμερα της επιλογής του να ασχοληθεί ο προσωπικός του δικηγόρος Ρούντι Τζουλιάνι με την υπόθεση της Ουκρανίας, την ώρα που ο ρόλος του ίδιου του Τζουλιάνι μπαίνει στο μικροσκόπιο στο πλαίσιο της έρευνας στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του Τραμπ.

Ο Τραμπ δήλωσε στην εκπομπή “Fox & Friends” του δικτύου Fox News ότι έδωσε οδηγίες στον Τζουλιάνι να καταπολεμήσει τη διαφθορά στην Ουκρανία λόγω της φήμης του ως «μεγάλου διώκτη του εγκλήματος».

«Ο Ρούντι Τζουλιάνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του εγκλήματος όλων των εποχών», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι γνωστή ως διεφθαρμένη χώρα και ότι ο Τζουλιάνι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση αυτή.

Ο Τραμπ, εικάζοντας ότι η Βουλή θα εγκρίνει την απαγγελία κατηγοριών, τα λεγόμενα “άρθρα παραπομπής”, δήλωσε ότι επιθυμεί μια δίκη στην ελεγχόμενη από τους ρεπουμπλικάνους Γερουσία, όπου θα μπορούσε να αναμένει μια πιο ευνοϊκή έκβαση.

Δήλωσε ότι μεταξύ των μαρτύρων, που θα ήθελε να καταθέσουν σε μια δίκη στη Γερουσία, είναι ο πληροφοριοδότης, του οποίου η καταγγελία οδήγησε στην έρευνα για την παραπομπή του. Η ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου δεν έχει γίνει γνωστή. «Θέλω μια δίκη», δήλωσε ο Τραμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: Σάλος με σεξιστική ομάδα στο Facebook – Η Meta την έκλεισε μετά από 6 χρόνια
Μια ομάδα με 32.000 μέλη όπου άνδρες μοιράζονταν προσωπικές φωτογραφίες των συζύγων τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Η Meta την έκλεισε μετά από έξι χρόνια λειτουργίας, σύμφωνα με τους Financial Times
Το logo του Facebook
Ο Ντόναλντ Τραμπ απομακρύνει υψηλόβαθμη αναλύτρια της CIA για τη Ρωσία – Ανησυχίες στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ
Το Economist αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αφαίρεσε την άδεια ασφαλείας από έμπειρη αναλύτρια της CIA, σε μια άνευ προηγουμένου «εκκαθάριση» στις υπηρεσίες πληροφοριών
Το κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της CIA στη Βιρτζίνια
Αράχνες–«ζόμπι»: Ο μύκητας που προκαλεί τρόμο και θυμίζει το The Last of Us
Μύκητας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μετατρέπει αράχνες σε πραγματικά «ζόμπι», ένα φαινόμενο που τρομάζει κατοίκους και κηπουρούς σε όλο τον κόσμο, ενώ θυμίζει το σύμπαν της σειράς The Last of Us, γράφει η Wall Street Journal
Αράχνη