Ελλάδα

Πειραιάς: Πού θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις

Νέες ασφαλτοστρώσεις άρχισε σήμερα ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης. Στα έργα παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Οι ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Λουκά Ράλλη, Βούλγαρη, Δεληγιώργη, Ζέας, Αρκαδίου, Θεάτρου, Νεωρείων, Μουσών, Μινύων, Λόντου, Σκευοθήκης, Θρασυβούλου, Σηραγγείου και Καρατζά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, την τελευταία πενταετία έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις σε 120 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως: «Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη».
Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως τα έργα σε κάθε Δημοτική Κοινότητα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και εξέφρασε τη χαρά του για την υλοποίηση των έργων, καθώς όπως τόνισε “το κέντρο της πόλης μας έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως από τα έργα του τραμ. Πιστεύω πως με την έλευση του μετρό και του τραμ και με την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα αποκτήσει μια νέα προοπτική και δυναμική. Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στις γειτονιές της πόλης μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι
Ράμματα στο μάτι και κάταγμα στο κρανίο φέρει ο 23χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε με τα γόνατα και ενώ βρίσκονταν στο έδαφος ένας τον χτύπησε με σφυρί ενώ οι υπόλοιποι τον χτυπούσαν όσο ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπο του
Απολογία στον ανακριτή του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία 20χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς
Αφρικανική σκόνη από τον Λυκαβηττό - «Επιμένει το φαινόμενο, παρά τους βοριάδες» λέει ο Λαγουβάρδος
Η σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Παρασκευή, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ από το Σάββατο η σκόνη θα απομακρυνθεί πλήρως από την ατμόσφαιρα.
Αφρικανική σκόνη