Υγεία

Κορονοϊός: Ο οργανισμός μας τον αντιμετωπίζει όπως και τη γρίπη – Σημαντικό βήμα για το πρώτο εμβόλιο!

Αυστραλοί ερευνητές ανακοίνωσαν σήμερα ότι παρακολούθησαν τον τρόπο που το ανοσοποιητικό σύστημα μίας από τους πρώτους ασθενείς στη χώρα αντέδρασε στον νέο κορονοϊό, ευρήματα τα οποία ο Αυστραλός υπουργός Υγείας χαρακτήρισε σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη εμβολίου και την αντιμετώπιση της covid-19.

Καθώς οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν εμβόλιο για την covid-19, ερευνητές στο Peter Doherty Institute for Infection and Immunity της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι έκαναν ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση του ιού SARS-CoV-2.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr πώς αντιμετωπίζεται ο κορονοϊός από το ανοσοποιητικό σύστημα και τι γίνεται με το πρώτο εμβόλιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα