Ελλάδα

Κορονοϊός: Κρούσμα στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών – Ακυρώθηκε αιμοδοσία

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ έπειτα από κρούσμα Covid19 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 22. Ένας υπάλληλος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Μετά την είδηση της ύπαρξης κρούσματος στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών έχει ήδη κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του υπουργείου Πολιτισμού υπό τον υπηρεσιακό γραμματέα και ακολουθούνται πλήρως τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο Παρασκευή 2, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Οκτωβρίου, είχε προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, η οποία, φυσικά, αναβλήθηκε.

Αρχικά η αιμοδοσία θα γινόταν για δύο ημέρες, ωστόσο λόγω μεγάλης ανταπόκρισης εθελοντών, η δράση παρατάθηκε και για τρίτη ημέρα, προτού ανακαλυφθεί κρούσμα κορονοϊού σε έναν υπάλληλο του Μουσείου, το οποίο έκλεισε μέχρι νεοτέρας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα και παραλείψεις μετά τον θάνατο της 16χρονης από αλκοόλ στο Γκάζι - Πιθανή ΕΔΕ στον Ευαγγελισμό
Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη χαρτογράφηση της διαδρομής που ακολούθησε η 16χρονη το μοιραίο βράδυ, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια μαγαζιά είχε μπει και τι ακριβώς είχε καταναλώσει
Η 16χρονη που πέθανε έξω από κλάμπ στο Γκάζι
Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε σε κλαμπ στο Γκάζι - Ο χαμένος χρόνος και οι τοξικολογικές που θα φωτίσουν την υπόθεση
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ αλλά ούτε και από το νοσοκομείο, παρά μόνο όταν ο πατέρας της ανήλικης έκανε την καταγγελία
Το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε το κορίτσι στο Γκάζι