Αθλητικά

Η ατάκα του Φορτούνη σε ερώτηση για την Εθνική Ελλάδας (video)

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου (4-0) και τόνισε πως δεν νιώθει αδικημένος στην Εθνική Ελλάδας.

Αρκετές “φωνές” υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του Κώστα Φορτούνη στα ματς της Εθνικής Ελλάδας. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν στην αρχική 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς, στη νίκη των Πειραιωτών επί του Ατρομήτου με 4-0 και κλήθηκε να κάνει ένα σχετικό σχόλιο, μετά τη λήξη του αγώνα.

«Δεν έχω να πω κάτι. Σήμερα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν είναι να έρθει η Εθνική θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Εγώ θέλω πάντα να παίζω. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος. Συνεχίζω με δουλειά και προσπαθώ για το καλύτερο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φορτούνης στην κάμερα της NOVA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»