Υγεία

Κικίλιας: Η Δράμα έχει υψηλό επιδημιολογικό φορτίο – Ενισχύεται το νοσοκομείο

Στην ενίσχυση του νοσοκομείου της Δράμας αναφέρθηκε, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το νοσοκομείο της Δράμας, δεν έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας.

Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε καταγγελίες του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Δράμας, Ιωάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορονοϊού μεταξύ των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων τόνισε ότι «ένας στους τέσσερις στη Δράμα είναι θετικός στο νέο κορονοϊό».

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα