Ελλάδα

Πυροσβεστική: Κανένα κορονοπάρτι δεν έγινε στο Αρχηγείο

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έγινε κορονοπάρτι στο Αρχηγείο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με «κορονοπάρτυ» στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορονοπάρτυ» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid tests στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα