Ελλάδα

Σαλαμίνα: Καλούσαν τους πολίτες και ακύρωναν τα ραντεβού εμβολιασμού – Τι καταγγέλλει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος για τους εμβολιασμούς στη Σαλαμίνα.

Όπως καταγγέλλει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο κ. Μαρκόπουλος κάποιοι ασυνείδητοι έπαιρναν τηλέφωνο σε ανυποψίαστους πολίτες και ακύρωναν τα ραντεβού που είχαν κλείσει για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Η ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου έχει ως εξής: Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα