Ελλάδα

Φωτιά στο Σχιστό – Στα σύνορα με στην Νίκαια

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο Σχιστό, στα σύνορα με τη Νίκαια και συγκεκριμένα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής, 30.05.2021 και με βάση την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν απειλούνται -τουλάχιστον προς το παρόν- σπίτια.

Ευτυχώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ασθενείς και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν, 32 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της φωτιάς, διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αθανασίου Διάκου, από το ύψος της συμβολής της με την Οδό Δερβενακίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το όρος Αιγάλεω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΝΙΜΤΣ η γυναίκα που τραυματίστηκε από την πτώση του δέντρου στην Αθήνα - «Νομίζαμε πως πέθανε, έβγαζε αίμα από το στόμα»
«Πριν από έναν μήνα είχε πέσει ένα κλαρί και πήγε να πετύχει δύο τουρίστες, είχαν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι αλλά κανείς δεν είχε κάνει κάτι», λέει στο newsit.gr επιχειρηματίας της περιοχής. «Το δέντρο έπεσε λόγω ισχυρών ανέμων» απαντά ο δήμος Αθηναίων
Πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης
12
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1