Media

Survivor: Ανακοίνωση έκπληξη στους παίκτες από τον Λιανό – Οι διάσημοι που θα παίξουν μαζί τους

Μία ανακοίνωση έκπληξη έκανε ο Γιώργος Λιανός για τη συνέχεια του Survivor άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, με μία ανακοίνωση έφερε… αναστάτωση στο Συμβούλιο του νησιού.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor, διάσημα πρόσωπα από την ελληνική showbiz θα παίξουν μαζί τους το παιχνίδι «Πόσο γάτα είσαι».

«Να σας ενημερώσω για κάτι. Αύριο θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Θα παίξουμε το παιχνίδι «Πόσο γάτα είσαι». Θα έχουμε ζωντανά μέσω σύνδεσης στην Αθήνα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Γεωργαντάς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργες και Τάσος Τρύφωνος θα παίξουν σε ζευγάρια με τους παίκτες του Survivor.

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega