Ελλάδα

Η βραδιά του 2 στο ΤΖΟΚΕΡ – Πώς θα διεκδικήσετε το έπαθλο των 2.222.222 ευρώ

Γεμάτο δυάρια είναι το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο ανέρχεται σε 2.222.222 ευρώ. Tο ποσό αυτό, το οποίο έχει συγκεντρωθεί ύστερα από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις, θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Η προθεσμία για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση είναι έως τις 21:30. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το δελτίο τους. Εναλλακτικά, έχουν δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας το δελτίο τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κέρδη 99.460 ευρώ για τυχερό 5άρη στη Θεσσαλονίκη

Έναν μοναδικό νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε 99.460 ευρώ, ανέδειξε η κλήρωση της περασμένης Τρίτης. Ο τυχερός παίκτης, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ.  Συγκεκριμένα, έπαιξε ένα τυποποιημένο σύστημα τυχαίας επιλογής και το δελτίο του κόστισε 5 ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Και οι τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις πραγματοποιούνται στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παρακολουθούν τις κληρώσεις του παιχνιδιού στο tzoker.gr ή στo ΤΖΟΚΕΡ app.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γολγοθάς των πυρόπληκτων στη Κερατέα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Είμαι 11 μέρες χωρίς ρεύμα»
Χωρίς ρεύμα, με καμένα σπίτια και ζώα, οι πυρόπληκτοι της χώρας προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους
Η κυρία Αργυρώ Πάλλα ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και 11 μέρες 1
Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ δεν καταρρέει» – Πρώτη στην ΕΕ σε ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες η Ελλάδα δείχνει η Eurostat
Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι τα στοιχεία είναι ίδια από το 2016, «είμαστε πάντα τελευταίοι», του χρόνου στη δημοσκόπηση της Eurostat «θα είμαστε πολύ καλύτερα» - Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου σε κέντρο υγείας ελληνικού νησιού
Άδωνις Γεωργιάδης
6
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έστειλε εξώδικα για δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει πολυτελές ακίνητο στο Ελληνικό
Τα εξώδικα αφορούν τα sites Karditsa sta akra και VoiceNews, τα οποία είχαν αναφέρει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα, αξίας 3 εκ. ευρώ, στον ουρανοξύστη που χτίζεται στο Ελληνικό
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη 20