Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου για Κολωνό: Είχαμε πληροφορίες ότι η μητέρα ζητούσε χρήματα από την σύζυγο

Καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχαν έρθει στην εκπομπή πληροφορίες ότι η μητέρα της 12χρονης ζητούσε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου μετά την καταγγελία. 

«Ερευνάται ο ρόλος της μητέρας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, γίνεται μία έρευνα από την Εισαγγελία, καθώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτήματα. Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, όπως π.χ. η μητέρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή μας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του κατηγορούμενου επικοινώνησε μαζί της και προσπάθησε να τη χρηματίσει για να της κλείσει το στόμα. Δεν είχε πει συγκεκριμένο ποσό, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ το είχε πει η γιαγιά του κοριτσιού» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συνέχισε λέγοντας: «Πολύ σύντομα, ήρθαν στο T-live πληροφορίες ότι υπήρχαν μηνύματα στο κινητό της συζύγου του βασικού κατηγορουμένου, σύμφωνα με τα οποία η μητέρα ζητούσε χρήματα, αφού είχε κάνει την καταγγελία. Για τα μηνύματα αυτά, έχουμε περισσότερα στοιχεία σήμερα στην εκπομπή. Αυτό μας είχε προκαλέσει μία εντύπωση αλλά επειδή η γυναίκα αυτή βιώνει την οικονομική εξαθλίωση, έχει 8 παιδιά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πάνω στην απόγνωσή της ζήτησε λεφτά. Απλά η χρονική στιγμή ήταν πολύ ιδιαίτερη».

Περιέγραψε πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου: «Η καταγγελία έγινε όντως στις αρχές Σεπτεμβρίου και η αστυνομία έθεσε σε παρακολούθηση τον βασικό κατηγορούμενο, ως όφειλε να κάνει. Άρχισε να ψάχνει λογαριασμούς, συνομιλίες, υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που ακολούθησε μετά την καταγγελία του παιδιού. Να πούμε ότι η μητέρα πήγε μαζί με το παιδί να τον καταγγείλει μετά από πιέσεις, όπως φαίνεται, της θείας του παιδιού (αδελφής του πατέρα της ανήλικης). Υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό».

 

Τέλος, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε και στον πατέρα της ανήλικης. «Η οικογένεια έχει 8 παιδιά. Τα πέντε παιδιά είναι με τον πατέρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε πρόβλημα εθισμού. Στο παρελθόν μπαινόβγαινε στις φυλακές και σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, δεν έχει πρόβλημα εξάρτησης. Υπάρχουν κι άλλα τρία παιδιά που έχουν έρθει στον κόσμο με άλλο πατέρα».

«Το ζητούμενο σήμερα είναι αν στον λογαριασμό της μητέρας έχουν μπει χρήματα από άλλα άτομα, αν σε αυτό τον λογαριασμό έχει γίνει κατάθεση και από άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει αυτό τώρα να ερευνηθεί. Εγώ λοιπόν αυτό που έχω να σας μεταφέρω είναι ότι η μητέρα ερευνάται, δεν είναι καταδικασμένη ακόμη. Σε περίπτωση που βρεθούν καταθέσεις από άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως να είχαν κάποια επαφή με το παιδί, τότε τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή» κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στην πορεία για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου φώναξε συνθήματα κατά του πολέμου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο - Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ
Διαδηλωτές
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
5
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
15