Κόσμος

Γερμανία: Σταματά το πρόγραμμα ανταλλαγής γρίβνα με ευρώ για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Σταματάει το πρόγραμμα ανταλλαγής γρίβνα με ευρώ για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία που έχουν εγκατασταθεί στη Γερμανία, από τις 30 Οκτωβρίου και μετά, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών της χώρας και της κεντρικής τράπεζας.

Η συμφωνία της Γερμανίας έγινε μαζί με την κεντρική τράπεζα της Ουκρανίας, ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους και σημείωσαν ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής του ουκρανικού νομίσματος με ευρώ για τους πρόσφυγες σταματά καθώς μειώθηκε σημαντικά η μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην αρχή.

Πλέον, πραγματοποιούνται πολύ λίγες συναλλαγές και έτσι το πρόγραμμα ανταλλαγής για τους πρόσφυγες θα σταματήσει από τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
1