Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η ανάρτηση του βασιλικού οίκου της Ισπανίας

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Τις δύο οικογένειες συνδέουν στενοί δεσμοί, καθώς η επίτημη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία ήταν αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Βασιλικός Οίκος της Ισπανίας με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. «Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας στο οικογενειακό νεκροταφείο του Τατοΐου», ήταν ο τίτλος της ανάρτησης και την συνόδευαν τέσσερις φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ειδικό κείμενο ο Βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του, Βασίλισσα Λετίθια παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύνταγμα, η Αυτού Μεγαλειότητα ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος που ταξίδεψε από το Άμπου Ντάμπι, η Αυτού Μεγαλειότητα, η βασίλισσα Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα καθώς η κατάσταση της υγείας του αδελφού της είχε επιδεινωθεί και η πριγκίπισσα Έλενα και η πριγκίπισσα Κριστίνα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου αποχαιρετά την εισαγγελία - «Δούλεψα έχοντας 2 παιδιά και φεύγω έχοντας το ένα στο μνήμα»
«Πριν 40 χρόνια, έχοντας στα σπλάγχνα μου τον Βασίλη, δούλεψα μερόνυχτα με δύο παιδιά και αποχαιρετώ ντυμένη στα μαύρα, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία (υπόθεση Τεμπών) έχοντας το ένα μου παιδί - θυσία», γράφει η Σοφία Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου με τη μητέρα του 2