Κόσμος

Καναδάς: Δυο πυροσβέστες αγνοούμενοι στις πλημμύρες του Κεμπέκ

Δυο πυροσβέστες αγνοούνται στον Καναδά, οι οποίοι παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στο Κεμπέκ, που πλήττεται από πλημμύρες.

Οι δυο πυροσβέστες προσπαθούσαν να βοηθήσουν πολίτες του Καναδά που πλήττονται από τις πλημμύρες όταν τους παρέσυραν τα νερά ποταμού που είχε φουσκώσει, ανέφερε εκπρόσωπος της ασφάλειας του Κεμπέκ.

Βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στην περιοχή, περίπου εκατό χιλιόμετρα βόρεια της πόλης του Κεμπέκ.

Πλημμύρες και χείμαρροι κατάπιαν δρόμους και γέφυρες στην επαρχία αυτή του Καναδά, όπου περίπου 30.000 άνθρωποι δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα χθες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζανίν Πιρό: Η «Δικαστής Τζανίν» από τα τηλεοπτικά στούντιο του Fox News στο γραφείο του εισαγγελέα της Ουάσινγκτον
Τη συνδέει βαθιά φιλιά με τον Τραμπ - Στην πρώτη του θητεία, ο Τραμπ απένειμε προεδρική χάρη στον πρώην σύζυγό της που είχε καταδικαστεί για φορολογικά αδικήματα
Τζανίν Πιρό