Ελλάδα

Πετρούπολη: Συνελήφθη 37χρονη Ρουμάνα, που εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης 18 ετών

Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες (22.5.2023) στην Πετρούπολη μια 37χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 18 ετών για παράνομη προώθηση αλλοδαπών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύλληψη της 37χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία έγινε στην Πετρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος της Ρουμάνας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παράνομη προώθηση αλλοδαπών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η εν λόγω γυναίκα από τη Ρουμανία, μαζί με συνεργούς της, με τη χρήση αυτοκινήτων ιδιοκτησίας τους ή ενοικιαζόμενα, παραλάμβαναν έναντι αμοιβής από διάφορα σημεία της Αθήνας, υπηκόους τρίτων χωρών που δεν κατείχαν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, τους μετέφεραν σε λιμάνι από το οποίο αναχωρούν πλοία προς την Ιταλία και τους προωθούσαν σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης.

Η 37χρονη από την Ρουμανία, που συνελήφθη στην Πετρούπολη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Το πόρισμα των ιστοπαθολόγων για τα 4 μωρά δεν δείχνει παθολογικά αίτια αλλά σημάδια υποξίας για το θάνατό τους
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το LiveNews, για τους θανάτους των τεσσάρων από τα παιδιά που πέθαναν ενώ τα πρόσεχε...
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Νεκρός 70χρονος κτηνοτρόφος στην Λάρισα από κρούσμα Αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας Κονγκό - Μολύνθηκε από τσιμπούρι
Η νόσος εκδηλώνεται με ποίκιλα συμπτώματα και βαρύτητα, από ασυμπτωματική λοίμωξη (σε περίπου 85% των κρουσμάτων) ή ήπια εμπύρετη νόσο, έως πολύ σοβαρή νόσο
Λάρισα: Νεκρός 70χρονος κτηνοτρόφος από κρούσμα Αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας – Κονγκό
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στη Λαμία - «Τι πήγες και είπες ρε;»
«Εγώ το έκανα το ομολογώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να τον σκοτώσω», είπε στην απολογία του ο δράστης πριν Εισαγγελέας και ανακριτής διατάξουν την προφυλάκισή του
Ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια
3