Lifestyle

Νίκος Παππάς: «Όταν ο Σφακιανάκης άνοιγε το στόμα του, συνήθως έλεγε μα…κίες»

Καθ’ όλα αιχμηρός ο Νίκος Παππάς για τον λαϊκό ερμηνευτή στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα του Πρωινού και την Φαίη Φώτου, το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη (29.06.2023), ο γνωστός μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς σημείωσε για τον γνωστό τραγουδιστή πως «ο Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος ακραίων αντιλήψεων και τοποθετήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι ακούνε τα τραγούδια του, συμφωνούν με αυτά που έχει κάνει εκτός του επαγγέλματός του. Ίδια περίπτωση είναι και ο Φιλιππίδης.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μου λείπει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Του άρεσε να μιλάει πολύ και συνήθως όταν άνοιγε το στόμα του έλεγε μ…κίες. Υπάρχουν τα cd, οι δίσκοι και το youtube για όποιον θέλει να ακούσει τα τραγούδια του».

«Ξέρω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλη του την οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα, ζούσαμε στην ίδια γειτονιά και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Έχω ένα παράπονο από τον Γιάννη, θα ήθελα να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη, ούτε με τα χρήματά του, εννοώ με τη φωνή του, να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα.

 

Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο γιατί το brand του είναι παραπάνω από ο,τιδήποτε άλλο, ακόμα κι από τον πρωθυπουργό» τόνισε επίσης στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια