Ελλάδα

Επίδομα Παιδιού ΟΠΕΚΑ Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή (28.7.2023) και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Α21 – Επίδομα Παιδιού», προκειμένου να υποβάλουν αίτηση όσοι δεν έχουν προβεί στη διαδικασία για το έτος 2023, ανακοίνωσε το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο φορέας υλοποίησης ΟΠΕΚΑ.

Η αίτηση για το Επίδομα Παιδιού υποβάλλεται στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ ή μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΟΠΕΚΑ με τη χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet.

Η οριστικοποίηση της υποβολής της αίτησης είναι απαραίτητη, καθώς εάν αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

epidoma paidiou opeka

Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού εδώ.

Σχετικές ερωτήσεις αναφορικά με το Επίδομα του Παιδιού εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας