Media

Οι Πανθέοι – Μαρία Καλλιμάνη: Έπρεπε να υπερασπιστώ το συμφέρον των Πανθέων, αλλά ποιοι είμαστε πια;

Η Μαρία Καλλιμάνη πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», και υποδύεται τη Δέσποινα Γαλάτη, κόρη του Βλάση Πανθέου.

Διαφορετική από τις αδερφές της Χρυσοστόμη και Μερόπη, παντρεύτηκε τον Γαλάτη και μαζί του απέκτησε τον Κίτσο.

Όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε, πήρε τη ζωή στα χέρια της, έγινε ανεξάρτητη, δυναμική και μεγάλωσε μόνη της τον γιο της, τον οποίο λατρεύει και θαυμάζει απεριόριστα.

Η Δέσποινα περιγράφει τη ζωή της: «Μπορεί ο σύζυγός μου να άφησε εμένα και τον γιο μου τον Κίτσο όταν αυτός ήταν ακόμα μικρό παιδί αλλά αυτό δεν με πτόησε ποτέ. Το αντίθετο.

Με πείσμωσε. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου. Μεγάλωσα τον γιο μου χωρίς να του λείψει τίποτα. Ίσως, άλλες γυναίκες, όπως η αδελφή μου η Μερόπη να τα παρατούσαν. Να αποδέχονταν τη θέση τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Όμως εγώ, όχι μόνο δεν έσκυψα το κεφάλι αλλά έγινα καλύτερη από πολλούς άντρες. Ασχολούμαι με το χρηματιστήριο και έχω καταφέρει να αυξήσω την περιουσία που μου άφησε ως προίκα ο πατέρας μου. Λατρεύω τον γιο μου. Ίσως και να τον έχω κακομάθει.

Όμως τον καμαρώνω και χαίρομαι για την επιτυχία που έχει ως ζωγράφος. Δεν μετανιώνω για ό, τι έγινε στο παρελθόν. Στεναχωριέμαι αν ό,τι έκανα κάποτε, οδήγησε τον άντρα της αδελφής μου στην καταστροφή. Όμως δεν είχα άλλη επιλογή.

Έπρεπε να υπερασπιστώ το συμφέρον των Πανθέων. Τώρα, βέβαια, που ο Κίτσος συνάντησε τη Μάρμω… ποιοι είμαστε πια;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας