Ελλάδα

Blue Horizon: Την Παρασκευή (08/09) η κηδεία του 36χρονου Αντώνη – Ταξιδεύει η σορός του στον Άγιο Νικόλαο

Αυτή τη φορά δεν τον εμπόδισε κανείς… Αυτή τη φορά, ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, για το τελευταίο του ταξίδι. Το πρωί της Παρασκευής (08.09.2023), ο 36χρονος, ο οποίος δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, θα κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Νικόλαο. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

nekrofora antonis

Η εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο Blue Horizon, αποφάσισε να αποσύρει το μοιραίο πλοίο από τη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς. Στη θέση του θα βρίσκεται το πλοίο Έλυρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική