Ελλάδα

Ρέντης: Ο 18χρονος ζήτησε ξανά να ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων – Αίτημα και από άλλους τρεις

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο όσον αφορά τον 18χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη και έχει οδηγηθεί στη φυλακή, κατέθεσε και δεύτερο αίτημα για να ενταχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο αίτημα του 18χρονου είχε απορριφθεί, ενώ το δεύτερο έγινε για τη δεύτερη κατηγορία που αφορά αμιγώς στα επεισόδια, όχι τη δικογραφία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του αστυνομικού.

Σημειώνεται ότι ακόμη τρία άτομα, που δεν ήταν στα επεισόδια, έχουν ζητήσει να ενταχθούν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Και τα τέσσερα αιτήματα εξετάζονται από τις αστυνομικές Αρχές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα