Ελλάδα

Νέα Ερυθραία: Μπήκαν σε μεζονέτα δικηγόρου και άρπαξαν 20.000 ευρώ, λίρες και ρολόι αξίας 5.000 ευρώ

Έκπληκτος έμεινε ένα δικηγόρος ο οποίος διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία και είχαν αδειάσει χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος όλα έγιναν τη Δευτέρα (11.3.2024) την ώρα που ο ίδιος απουσίαζε από την τριώροφη μεζονέτα της Νέας Ερυθραίας. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι διαρρήκτες αφού έσπασαν άνοιξαν παράθυρο με λοστό μπήκαν στην τραπεζαρία του σπιτιού.

Αφού έψαξαν το σπίτι εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο με 20.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο τα τιμαλφή ήταν δεκαπέντε κομμάτια παλιά νομίσματα αλλά και λίρες βαφτιστικές της κόρης του.

Επίσης οι δράστες μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξαν ένα ρολόι αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο