Ελλάδα

Άγρια επίθεση τσιγγάνων σε περιπολικό στο Χαλάνδρι – Το εγκατέλειψαν οι αστυνομικοί για να σωθούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προβληματίζουν τα όσα έγιναν στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές Ρομά, που επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών σε περιπολικό τόσο άγρια, που οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν για να σωθούν.

Σύμφωνα με το ertnews.gr οι αστυνομικοί πήγαν με το περιπολικό έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαρανταπόρου, στο Χαλάνδρι, καθώς υπήρξε σήμα για διατάραξη.

Εκεί, τσιγγάνοι από τον καταυλισμό, άρχισαν να πετούν ξύλα και πέτρες στο περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό. Ο οδηγός και ο συνοδηγός, έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις και οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.Στη συνέχεια ο επόπτης της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έφτασε στο ακινητοποιημένο περιπολικό και το απομάκρυνε από το σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί τσιγγάνοι, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ertnews, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ στο περιπολικό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός