Κόσμος

Ιταλία: 48χρονος ομολόγησε τον φόνο ηλικιωμένων που φρόντιζε – «Θέλω κάποιος να με συλλάβει»

Αποτροπιασμό και έντονο σοκ προκαλεί στην Ιταλία η είδηση ότι ένας 48χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία τεσσάρων ηλικιωμένων, τους οποίους φρόντιζε, τα τελευταία 10 χρόνια, όπως γράφουν σήμερα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο 48χρονος Μάριο Εουτίτσια, παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη (22.08.2024) σε σταθμό καραμπινιέρων στην Καζέρτα, στη νότια Ιταλία, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων, τους οποίος φρόντιζε.

«Θέλω κάποιος να με συλλάβει. Συνεχίζοντας να εργάζομαι, πιθανόν θα το έκανα ξανά», είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Corriere della Sera.

«Ήθελα να βάλω τέλος στα βάσανά τους», είπε επίσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο της La Repubblica.

Όπως γράφει η Corriere, οι τέσσερις ηλικιωμένοι έπασχαν όλοι από καρκίνο και ο Μάριο Εουτίτσια τους σκότωσε αυξάνοντας τη δόση των φαρμάκων που λάμβαναν, περιλαμβανομένων εκείνων για τον πόνο.

Δύο από τα θύματά του ταυτοποιήθηκαν, ένας 95χρονος που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο και ένας 88χρονος που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2023, των οποίων οι θάνατοι δεν θεωρήθηκαν ύποπτοι δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους.

Οι άλλοι δύο θάνατοι, για τους οποίους κατηγορείται, συνέβησαν το 2014 στην πόλη Λατίνα, σε κοντινή απόσταση από τη Ρώμη, όμως τα θύματα δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Forbes: Ο Πιέτρο Παρολίν ξεπέρασε τους αντιπάλους του στις στοιχηματικές – Ραγδαία πτώση στις αποδόσεις μετά τον λευκό καπνό
Ο Παρολίν κατείχε σημαντικό προβάδισμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες Polymarket και Kalshi, οι οποίες είναι νόμιμα αδειοδοτημένες στις ΗΠΑ, με πιθανότητες γύρω στο 70% και στις δύο πλατφόρμες για να εκλεγεί Πάπας
Ο Καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1