Ελλάδα

Ξάνθη: Απαρηγόρητη η σύζυγος του 33χρονου που σκοτώθηκε με παραπέντε – «Δεν με ενημέρωσαν, έμαθα ότι πέθανε από αναρτήσεις»

«Μου είπε “πάω να πετάξω λίγο και έρχομαι” και δεν ξαναγύρισε», είπε η σύζυγός του άτυχου 33χρονου που σκοτώθηκε την ώρα που έκανε πτήση παραπέντε στην Ξάνθη.

Ο 33χρονος Ραφαήλ που πέθανε αναπάντεχα, είχε παντρευτεί και ζούσε στην πόλη της Ξάνθης με τη σύζυγό του με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι μόλις 2 ετών. Η γυναίκα μίλησε στο Mega και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το δυσάρεστο γεγονός για το χαμό του αγαπημένου της.

«Το έμαθα από αναρτήσεις το τί έγινε. Τους πήρα τηλέφωνο εγώ και τους λέω πείτε μου την αλήθεια, εγώ λέω κάθομαι και διαβάζω άρθρα και λένε ότι ο άντρας μου απεβίωσε. Είναι αλήθεια ή δεν είναι; Και μου λέει, ναι πέθανε και μου το κλείνει στα μούτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Έχασε τον έλεγχο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το εφεδρικό δεν είχε ανοίξει στον αέρα για να τον βοηθήσει στην προσγείωση, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος. Κι άλλη φορά στο παρελθόν είχε πάθει κάτι ανάλογο στον έλεγχο στον αέρα και απλά το αερόπτερο χτύπησε πάνω σε κάτι δέντρα, του έκοψαν την πτώση και δεν είχε πάθει τίποτα».

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου του 2024, σκοτώθηκε ο Ραφαήλ, σε πτήση με το ανεμόπτερό του. Όλα δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης κάτι δεν λειτούργησε σωστά στον εξοπλισμό με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν πολύ έμπειρος στις πτήσεις με πολλές ώρες πτήσης, καθώς ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

«Ήταν παρά πολύ καλός άνθρωπος. Τόση καλοσύνη δεν είχα ξανά δει ποτέ», εξομολογήθηκε στο newsit.gr η γυναίκα του 33χρονου.PARAPENTE XANTHI ANNA

Σήμερα Παρασκευή θα επέστρεφαν στη Μυτιλήνη. Όμως, με δικό του εξοπλισμό αποφάσισε να κάνει -όπως φάνηκε- την τελευταία πτήση της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος δεν επανήλθε ποτέ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παίρνει όρκο η αδερφή του 39χρονου ότι τα κοπέλια μου τον σκότωσαν;» λέει η μητέρα των τριών αδερφών Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
«Του είχαν στήσει ενέδρα και παίζανε από γύρω, βγαίνουν οι τηλεοράσεις και λένε ότι ανταπέδιδαν με πυροβολισμούς, αυτά είναι όλα ψέματα» τονίζει ο πατέρας του Φανούρη Καργάκη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Piet Van Baeveghem της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών: «Με εξαιρετική βαθμολογία η νέα πιστοποίηση που έλαβε φέτος ο ΟΠΑΠ»
Ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιγνίων ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητές του
Ο Piet Van Baeveghem, Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών (EL)
Πάνω από 5.000 αστυνομικοί στη διαδρομή από το Πολυτεχνείο μέχρι την αμερικανική πρεσβεία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο
Drones και ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από την πορεία και την περιοχή των Εξαρχείων
Πορεία για το Πολυτεχνείο